Min mission er ...

… at skabe de juridiske rammer for, at du som landmand kan bestemme dine egne livsvilkår, udvikle din virksomhed og få succes med dit individuelle formål med at være landmand.

Om-agrolaw-hvede

– #1, God etik

God forretning og god etik hænger sammen. Både for advokater og for landmænd. Jeg arbejder ud fra, at du som landmand ønsker at udvise ordentlighed og god etik.

– #2, Mentalt og økonomisk overskud

Jeg ønsker at skabe overskud. Mentalt og økonomisk. Hos dig som landmand og hos mig som advokat. Når du har styr på aftaler og kontrakter, får du størst mulig sikkerhed for, at dit samarbejde med andre kommer til at fungere. Det giver mentalt overskud, og det frigør ressourcer, som du kan bruge på at drive dit landbrug.

– #3, Frihed til at leve det liv, du ønsker

At være landmand drejer sig om meget mere end penge. Glæde over naturen, årstiderne, dyrene, at have frihed til at tilrettelægge sin egen dag, at skabe gode rammer for familielivet, at bringe familieejendommen godt videre til næste generation – det er essensen og formålet for mange landmænd. Hvad er dit formål med at være landmand?

Jeg tror på …

Værdien af specialisering

Jeg respekterer, at du som landmand ønsker størst mulig værdi for de penge, som du betaler for advokatbistand. Derfor sørger jeg for at være opdateret på lovgivningen og have viden om landbruget som branche.

Værdien af sparring

Se ikke Agrolaw som en traditionel advokatvirksomhed. Jeg er din sparringspartner – hvad har du brug for fra mig for at kunne komme videre med din sag? Jeg hjælper dig gerne med at lægge en strategi, der tager højde for de juridiske udfordringer.

Har du allerede en færdig strategi, tjekker jeg gerne, om du har taget højde for de juridiske faldgruber og gældende regler.

Værdien af omhu

Jeg sætter mig grundigt ind i din problemstilling og din virksomhed. Mit mål er, at min rådgivning gør dig tryg ved at træffe din beslutning.

Har du en udfordring? Lad os finde en løsning

Kontakt mig

Jeg er medlem af

Medlem-danske-landbrugsadvokater